Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

3D Liner


Marabu 3D Liner -lämpökohotettavat värit

Marabu 3D Liner -värit sopivat paperin, kartongin, puun, posliinin, lasin, kipsin, kiven, saven, metallin ja kankaan ym. pintojen koristeluun. Marabu-värit tarttuvat erinomaisesti lähes kaikkiin materiaaleihin. Marabu-värin saa levitettyä helposti ja tarkasti pullon annostelukärjen avulla. Ennen koristelua varmistu, että koristeltava pinta on puhdas ja pölytön. Värin kuivumisaika n. 6 tuntia.

Kohota väri hiustenkuivaajalla (kuumin puhallussäätö) tai 150 asteeseen lämmitetyssä uunissa 2-15 minuuttia kunnes väri turpoaa ja näyttää mattasävyiseltä.

Kankaan koristelu
Marabu 3D Liner -väreillä voi koristella puuvillakankaita sekä muita kankaita, jotka sisältävät enintään 20 % keinokuitua. Pese kangas ennen koristelua ja anna kuivua. Koristele kangas ja anna kuvioiden kuivua vähintään kuusi tuntia. Kiinnitä sen jälkeen väri kankaaseen silittämällä nurjalta puolelta 2-3 minuutin ajan puuvillan silityslämpötilalla pehmellä alustalla painamatta rautaa kankaaseen, kunnes väri turpoaa ja näyttää mattasävyiseltä.

Lämpökiinnitys voidaan tehdä myös esilämmitetyssä uunissa, katso ohje yläpuolella. Lämpökäsittelyn jälkeen kuvioitu kangas voidaan pestä 40 asteen lämmössä. Pese ja silitä kuvioitu kangas jatkossa nurinpäin.

Tuotteita yhteensä 6 kpl