Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Canson Heritage -akvarellilehtiö, 26 x 36 cm, 300g, karkea (12 arkkia)Vuosisatojen ajan maailman suurimmat taiteilijat ovat ilmaisseet itsensä Canson®-papereilla. Yritys perustamisesta lähtien Canson® on luonut taiteilijapapereita, jotka täyttävät kaikkein vaativimmat laatustandardit yhdistämällä käsityötaidon nykypäivän innovatiivisimpiin paperinvalmistusteknologioihin.

Canson® Héritage -akvarellipaperi, perinteisen koostumuksen omaava 100% lumpppupaperi on muottivalmisteista. Muottivalmistusmenetelmä antaa paperille sen ainutlaatuisen aistillisen vaikutelman, paperin pintatekstuuri on koskettaessa erittäin sensuellia, ja Heritage onkin Canson-tuoteperheen hienoimpia ”käsintehtyjä” papereita.

Paperin innovatiivinen muotoilu mahdollistaa tasaisen laaveerauksen ja paperi tallentaa värit elävästi, hienovaraisesti ja uskomattoman terävästi samalla varmistaen työn värien kirkkauden (niin märkänä kuin kuivanakin). Muottivalmisteiset paperit ovat lähinnä käsityönä valmistettua paperia, ja Canson® Héritage kuuluu ainutlaatuiseen joukkoon papereita, jolla on vertaansa vailla oleva, uniikki tekstuuri.

Heritage on mahdollista erottaa tuhansien muiden akvarellipapereiden joukosta vain pintarakenteen ansiosta. 

– vahva ja imukykyinen akvarellipaperi on 100% lumppua
– muottivalmisteinen paperi tarjoaa sensuellin tekstuurin ja vahvuuden
– pintarakenne mahdollistaa tarkkojen siveltimenvetojen vetämisen paperille ilman tahraamista
– työtä on helppo muokata ja korjailla vielä sen kuivumisen jälkeenkin paperin kärsimättä
– optimaalinen työskentelyaika; paperi säilyttää kyllästymispisteensä huipun pitkään, jolloin artistin on helppo työstää laajoja alueita yhdellä kertaa
- ISO 9706 -standardin mukainen paperi on happovapaa, vailla optisia kirkasteita. Paperi on homeelta suojattu.

Hinta:44.00 €