Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PanPastel-värinapit


PanPastel-pastellivärit

PanPastel on ainutlaatuinen ja monipuolinen pastelliväri, joka on pakattu muovisiin palettikuppeihin. Uudenlaisen pakkaustavan ansiosta kuivapastelliväreillä on nyt mahdollista "maalata" nestemäisten värien tapaan.

PanPastel-värit ovat erityisen pehmeitä, voimakaspigmenttisiä ja lähes pölyämättömiä. Värit ovat valonkestäviä ja keskenään sekoitettavissa.

PanPastel sopii perinteisten maalaustekniikoitten lisäksi mixed media -tekniikoihn ja käytettäväksi esimerkiksi sapluunoitten kanssa sekä yhdistettäväksi perinteisten kuivapastellien kanssa. PanPastel-työtä voi myös pyyhkiä pyyhekumilla ja sen päälle voi piirtää esim. väri- tai huopakynillä. Vaikka PanPastel ei välttämättä vaadi kiinnittämistä, valmiin työn voi viimeistellä pastelliväreille tarkoitetulla fixatiivilla.

Yhdessä värinapissa on 9 ml väriä, mikä on 40% enemmän kuin kuivapastelliliiduissa keskimäärin. Yhden napin peittoalue on 4-5 kertainen kuivapastelliliitujen keskimääräiseen peittoalueeseen verrattuna.

Väripalettikuppeja voidaan pinota pällekkäin, jolloin ne vievät vähän tilaa. Napeille on saatavilla myös tyhjiä useamman napin paletteja, joihin voi kerätä haluamansa lajitelman värejä.

PanPastel-värien levittämiseen on saatavilla erilaisia superlonsieniä sekä muovisia maalausveitsiä, joihin kiinnitettävillä sienillä väriä on helppo levittää.

Katso Panpastellien suomenkielinen esite täältä.

Lisätietoa Panpastelleista valmistajan sivuilta.

Tuotteita yhteensä 2 kpl