Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

BrushMarker-lajitelmat


Winsor & Newton BrushMarker-tussit tarjoavat käyttäjälleen äärimmäisen tarkkaa ja joustavaa piirtojäljen hallintaa: tussit tuovat upeaa monipuolisuutta kaikkeen piirtämiseen ja kuvittamiseen. Tussien muste on korkeapigmenttistä ja erittäin sulautumiskykyistä, sävyt kuin sulavat toisiinsa paperilla. Lopullinen piirtojälki BrushMarkereilla on printtityön tasoinen ja täysin leviämätön.

BrushMarkerin luodinmuotoinen sivellinkärki on valmistettu komposiittimateriaalista jonka ansiosta sillä on erinomaiset kulutusominaisuudet. Sivellinkärki on rakennettu kahdesta kerroksesta: kovemmasta ytimestä ja pehmeästä ulkokerroksesta. Tussin kärki on erittäin monikäyttöinen ja tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden lukemattomien erilaisten piirtojälkien luomiseen. Maalauskulmaa muuttamalla ja painetta säätelemällä voit hallita siveltimenvetojasi täydellisesti. Kynän leveä talttakärki on erinomainen nopeisiin visualisointeihin ja laajempien alueiden väritykseen.

BrushMarkerin muste on alkoholipohjaista ja tussien väriaine muodostettu käyttäen hienoimpia ammattitason musteita. Tämä yhdistelmä saa värit leviämään tasaisesti, tarjoten käyttäjälle pehmeää mutta kokonaisvaltaista peittokykyä. BrushMarkereilla on helppo saavuttaa virheetön printtitason lopputulos käsin väritettäessä.

Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi käytä BrushMarkereita papereilla jotka on erityisesti tarkoitettu tussi- ja monimediakäyttöön. Kun valitset kirkkaan valkoisen paperin varmistat että tussien pigmentit toistuvat paperilla autenttisesti. Taitavillen valikoimasta BrushMarkereille soveltuvat parhaiten Canson Illustration, Canson Imagine sekä Canson Bristol-paperit. Bristol on mainio valinta etenkin tarkkaan piirtämiseen sen sileän pinnan ansiosta.

Tuotteita yhteensä 1 kpl