Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kutistemuovi

Kutistemuovi

Kutistemuovi on jännittävä materiaali, joka muuttaa kokoaan lämmitettäessä. Se on täysin vaaratonta, kun toimit ohjeiden mukaan. Kutistemuoviaskartelu sopii hyvin myös lapsille, mutta itse kutistusvaihe täytyy tapahtua aikuisen valvonnassa.

Kutistemuovista saat helposti koruja, avaimenperiä, kylttejä, korviksia, magneetteja, mobileita yms.Käyttöohje:

Piirrä kuva muoviarkin karkealle puolelle. Voit käyttää piirtämiseen esimerkiksi värikyniä, geelikyniä tai huopakyniä Myös monet leimasinmusteet toimivat kutistemuovin kanssa.

Väritä piirtämäsi kuva värikynillä tai muilla yllämainituilla kynillä. Kirkkaat ja vaaleat sävyt näyttävät parhailta, värit tummuvat muovin kutistuessa, joten kutistettu kuva on aina voimakkaamman värinen kuin kuva ennen kutistamista. Anna värin kuivua rauhassa (jos käytät huopa- tai geelikynää tai leimausta).

Leikkaa kuva irti, mutta jätä kuvan ympärille reunat. Jos haluat myöhemmin ripustaa kuvasi, tee kiinnitysreikä tässä vaiheessa.

Esilämmitä uuni 125 asteeseen. Laita uunipellille alumiinifolio tai leivinpaperi. Laita kutistettava esine folion/paperin päälle ja laita pelti uuniin muutamaksi minuutiksi.

Kutistettava esine kiemurtelee ja käpristyy uunissa - odota, kunnes se on kutistunut ja oiennut taas tasaiseksi. Esineen voi nyt ottaa varovasti uunista. Aseta esine hetkeksi esimerkiksi kirjan tai leikkuulaudan alle puristuksiin lopullista kovettumista varten.

Tuotteita yhteensä 2 kpl