« Takaisin

W&N Liquin impasto 60ml

Liquin impasto on puolikiiltävä maalausaine, joka säilyttää elävän pintarakenteen ja siveltimenjäljet ilman näkyvää tasoittumista. Impasto laajentaa tuubin väriä ja kuivuessaan muodostaa joustavan, kestävän pinnan, joka voidaan vernissata normaalisti.

Impasto tarkoittaa paksuilla värikerroksilla maalaamista. Liquin Impastolla voi maalata turvallisesti paksuja värikerroksia, se paksuntaa värin koostumusta muuttamatta sen sävyä, nopeuttaa värin kuivumista ja lisää sen riittoisuutta.

Winsor & Newton Winton öljyväri on paksua ja vähän öljyä sisältävää, se sopii erittäin hyvin impastokerroksien maalaamiseen. Maalausveistä voidaan käyttää siveltimen tapaan paksujen värikerrosten työstämiseen. Maalausveitsellä väriä voidaan levittää helposti kankaalle, sillä voidaan painaa, kaapia ja raaputtaa väripintaa. Kun väriä levitetään maalausveitsellä väri saadaan pysymään puhtaana, sillä maalausveitsi ei nosta alempia värikerroksia pintaan niin helposti kuin sivellin. Paksujen värikerrosten maalaamisessa maalia ei pidä säästellä, sillä paksut raikkaat värikerrokset saavat impaston näyttämään herkulliselta. Parhaan lopputuloksen saat aikaan tekemällä rohkeita leveitä vetoja. Voit maalata koko maalauksen paksuilla värikerroksilla. Näin saat maalaukseesi kolmiuloitteisen vaikutelman tai käyttää paksua värikerrosta korostamaan jotakin maalauksen yksityiskohtaa.

Winsor & Newtonin Impasto medium sopii käytettäväksi muiden maalausaineiden rinnalla ja tuo maalaamiseen uusia mahdollisuuksia. Etene maalatessasi vaiheittain, edellisen kerroksen kuivuttua voit kasvattaa impaston paksuutta maalaamalla uuden kerroksen edellisen päälle. Muista kuitenkin käyttää kaikissa värikerroksissa impasto mediumia.
Hinta:10.20 €