Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Promarker-tussit


Promarker-tussit

Promarker-tussit ovat alun perin suunniteltu sarjakuva- ja manga-piirtämiseen, mutta erinomaisen tussijäljen ansiosta ne sopivat loistavasti myös piirros- ja leimasinkuvioiden värittämiseen. Promarker-tussien jälki on tasaista ja väritysjäljet ikään kuin sulavat yhteen, jolloin lopputulos on raidaton ja siisti.

Tusseissa on kaksi erilaista kärkeä: kapeahko piirtokärki tarkkaan työskentelyyn ja leveämpi, vinoteräinen värityskärki. Kuivuneen tussipinnan päälle voi tehdä lisäefektejä joko erisävyisillä Promarker-tusseilla tai akvarellipuuväreillä, mustepuukynillä, maalitusseilla tai millä vaan värillä, jonka pigmentti riittää peittämään Promarker-tussin jäljen. Promarker-tussit ovat myrkyttömiä ja alkoholiohenteisia. Tussit eivät ole hapottomia, joten niitä ei suositella käytettävän valokuvien kansa. Tussit kannattaa säilyttää vaakatasossa, korkki huolellisesti suljettuna. Vaakatasossa tussin sisällä oleva väriaine jakautuu tasaisesti kumpaankin päähän ja näin ollen molemmat kärjet ovat heti käyttövalmiita. Oikein säilytettynä ja oikeanlaiselle paperille käytettynä värit kestävät pitkään, eivätkä tussien kärjetkään rispaannu.

Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi käytä Promarkereita papereilla jotka on erityisesti tarkoitettu tussi- ja monimediakäyttöön. Kun valitset kirkkaan valkoisen paperin varmistat että tussien pigmentit toistuvat paperilla autenttisesti. Taitavillen valikoimasta Promarkereille soveltuvat parhaiten Canson Illustration, Canson Imagine sekä Canson Bristol-paperit. Bristol on mainio valinta etenkin tarkkaan piirtämiseen sen sileän pinnan ansiosta.

Promarker vinkit.doc
Vinkkejä kuvan piirtämiseen ja värittämiseen

Tuotteita yhteensä 28 kpl