Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Askartelutarvikeliike Taitavillen verkkokaupan toimitusehdot, päivitetty 27.2.2019.

Yleistä

Tämän verkkokaupan tuotteita myy Askartelutarvikeliike Taitaville Ky (Y-tunnus 1614234-5; käyntiosoite Helsingintie 13 B, 04400 Järvenpää; puh. 09 2794 0120; sähköposti taitaville(at)taitaville.fi).

Myymme ja toimitamme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Käsittelemme tilauksia liikkeen aukioloaikoina.

Tuotteet toimitetaan postitse joko lähimpään postiin tai postin pakettiautomaattiin tai kotiosoitteeseen asiakkaan valinnan mukaan.

Toimitusaika

Normaali toimitusaika: 1-4 arkipäivää maksetusta tilauksesta. Mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppunut, emmekä pysty toimittamaan sitä normaalin toimitusajan puitteissa, otamme sinuun yhteyttä. Jos tilattua ja maksettua tuotetta ei poikkeuksellisesti pystytyä toimittamaan tai korvaamaan toisella, palautamme suoritetun maksun tilillesi.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellytää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut:

Nouto omasta Postista: 6,60 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Katso noutopisteesi.

Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan, kun noudat lähetystä.

HUOM.
Jos puhelimesi asetuksissa on päällä Palveluviestien esto, Postin lähettämä tekstiviesti ei näy puhelimessasi.

Nouto Postin pakettiautomaatista: 6,60 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti.

Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

HUOM.
Jos puhelimesi asetuksissa on päällä Palveluviestien esto, Postin lähettämä tekstiviesti ei näy puhelimessasi.

Pakettiautomaattiin voidaan lähettää maksimimitoiltaan 60x36x60 cm -kokoinen laatikko. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät mahdu käyttämiimme kierrätyslaatikoihin, toimitamme tuotteet pakettiautomaatin sijasta lähimpään postiin.

Kun teet tilausta, täytä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään pakettiautomaatin nimi ja osoite (esim. Prisma Kaleva, Tampere, tai Citymarket Tammisto, Vantaa.)

Postin kotiinkuljetus: 14,00 €.

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät lähetykset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. (Palvelu ei ole käytössä Ahvenanmaalle.)


Maksutavat: Ennakkomaksu tilisiirtona.

Ennakkomaksu

Saatuamme tilauksesi lähetämme sähköpostitse laskun tilisiirtoa varten (Huom.: Lasku ei lähde järjestelmästä automaattisesti, vaan vasta kun olemme käsitelleet tilauksen liikkeen aukioloaikoina).

Postitamme tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Ennakkolaskussa on viikon maksuaika. Jos maksu ei näy tilillämme laskun eräpäivään mennessä, katsomme tilauksen peruuntuneeksi ja palautamme tilausta varten varatut tuotteet myyntiin.

Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, sinun pitää lähettää meille Peruutusilmoitus. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja palautettava tuote. Ilmoitus tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen taitaville(at)taitaville.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen.

Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessaan ja myyntikelpoinen. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta palautettavan tuotteen mukaan. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos tilaamasi tuote on viallinen tai tilauksesta poikkeava, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla sopiaksesi palautuksesta tai hyvityksestä.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Kun palautat tilaamasi tuotteen, liitä tuotteen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme tuotteesta maksamasi summan 7 päivän kuluessa siitä kun tuote on palautettu meille palautusehtojen mukaisesti.

Palautusosoite:

Askartelutarvikeliike Taitaville Ky
Helsingintie 13 B, 04400 Järvenpää

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus tai palautus. Posti säilyttää paketteja 7 päivää, minkä jälkeen lunastamattomat paketit palautuvat lähettäjälle. Lunastamatta jätetystä paketista perimme 9 euron palautuskulun. Jos palautettu paketti lähetetään uudelleen tilaajalle, perimme lähetyskulun uudelleen.

Ongelmatilanteet

Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa toimituksen saapumisesta. Ilmoitus on tehtävä kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.
Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välitttömästi reklamaatio Postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Askartelutarvikeliike Taitaville Ky käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Taitavillen tietosuojaseloste.